Trainers

Bernadette van den Brekel

bernadette.jpg

Bernadette is oprichter en eigenaar van Van den Brekel Trainingen. Ze is gediplomeerd trainer weerbaarheid en zelfverdediging, bevoegd Rots- en Water trainer, communicatietrainer, pedagoog en moeder van twee kinderen (21 en 18 jaar).

Bernadete_van_den_Brekel.JPG

De afgelopen 22 jaar heeft Bernadette aan heel veel kinderen weerbaarheid- en zelfverdediging lessen gegeven. Vooral aan meisjes en meiden. Ze vindt deze actieve manier van werken met kinderen en jongeren een feest. Ook omdat het iedere keer weer anders is. Steeds is ze nieuwsgierig naar hoe de kinderen en jongeren binnenkomen, met welke vraag, en hoe ze na de training weggaan!

Ieder kind en iedere jongere heeft dan iets geleerd, opgepikt en is na een training op haar of zijn manier sterker geworden: heeft meer zelfvertrouwen, weet beter wat ze wel en niet wil, durft zichzelf meer te laten horen en zien met leeftijdgenoten, treedt op tegen pestkoppen, heeft minder vaak ruzie of voelt zich sterker omdat hij weet hoe hij zich fysiek kan verdedigen.

Naast de kind- en tienertrainingen, traint Bernadette verder vanuit haar trainingsbureau www.vandenbrekeltrainingen.nl ook verschillende groepen werknemers om weerbaarder te zijn op hun werk en effectief te reageren op lastig gedrag en agressie van hun klanten, cliënten of patiënten.

Rob Ruys

Rob_Ruys.jpg

Rob is gediplomeerd trainer weerbaarheid en zelfverdediging. Hij geeft al meer dan 10 jaar trainingen aan jongens. Meestal op basisscholen als onderdeel van het succesvolle Marietje Kessels Project. Rob heeft een paar jaar geleden de bijscholing ‘Rots en Water’ gevolgd. Deze principes en oefeningen gebruikt hij veel in zijn trainingen. Zijn manier van lesgeven? Gestructureerd, belangstellend en enthousiast.

Rob vindt werken met jongens nog altijd erg leuk en boeiend. Voor hem is een cursus geslaagd als hij aan het einde van de dag ziet dat de jongens iets hebben geleerd: beter voor zichzelf kunnen opkomen, hun woede kunnen beheersen of een ruzie kunnen oplossen door erover te praten.

Daarnaast geeft Rob motivatietrainingen aan jongeren op de middelbare school. En af en toe bijles aan middelbare scholieren, gewoon omdat hij dat leuk vindt!

Geïnteresseerd?

Kennismaken?

Neem contact op